Välkommen till Kockfritids

UNDER VÅREN 2014 drog Johanna Westman och Mosebacke Matstudio igång projektet Mosebacke kockfritids. Under 8-veckors perioder hålls lekande, lärande kurser på djupet för barn och unga. På kursen kommer eleverna få baka, lägga in, koka länge och laga snabbt – såväl med Johanna som med andra kockar.

Vid varje kurstillfälle lagar vi en rätt från grunden med en grundlig råvaruskola och med möjlighet att smaka av och ändra under gång. Vi lär oss om grönsaker, kött, fisk, pasta, sallader, sås, bakning och mycket annat. Samtalen kommer naturligtvis också att handla om miljö och hållbarhet. Målet är inte att eleverna ska bli fullfjädrade kockar men modiga, nyfikna, kreativa matlagare och medvetna matkonsumenter. Kursen hålls i samarbete med Zeta.

Kommande kurstillfällen

  • Naturligt vin med Vinlepp
  • september 5, 2021
  • kl. 15:00 - 17:30
  • Läs mer / boka
  • Naturligt vin med Vinlepp
  • september 12, 2021
  • kl. 15:00 - 17:30
  • Läs mer / boka
  • Koreanskt med Jens – för vuxna
  • september 7, 2021
  • kl. 17:00-21:00
  • Läs mer / boka
  • Koreanskt med Jens – för unga
  • september 8, 2021
  • kl. 17:00 - 20:00
  • Läs mer / boka
  • Studentpresent – Italienskt med Johanna
  • september 21, 2021
  • kl. 17:00 - 20:30
  • Läs mer / boka

Kontakt

Besöksadress

Höga Stigen
116 20 Stockholm
Sverige

[javascript protected email address]

Samarbetspartners