- Lökhackarskola med tårögd publik.
- Hungriga deltagare.
- Mis en place – allt på sin plats!
- Ratatouille på gång.
- Fullt fokus på tillredningen.
- Vi använder bara färska ekologiska råvaror.
- Kolla även in våra helgkurser för barn.
- Helgkurs med baktema.
UNDER VÅREN 2014 drog Johanna Westman och Mosebacke Matstudio igång projektet Mosebacke kockfritids. Under 8-veckors perioder hålls lekande, lärande kurser på djupet för barn och unga. På kursen kommer eleverna få baka, lägga in, koka länge och laga snabbt – såväl med Johanna som med andra kockar.
Vid varje kurstillfälle lagar vi en rätt från grunden med en grundlig råvaruskola och med möjlighet att smaka av och ändra under gång. Vi lär oss om grönsaker, kött, fisk, pasta, sallader, sås, bakning och mycket annat. Samtalen kommer naturligtvis också att handla om miljö och hållbarhet. Målet är inte att eleverna ska bli fullfjädrade kockar men modiga, nyfikna, kreativa matlagare och medvetna matkonsumenter. Kursen hålls i samarbete med Zeta.